3 DIY Kostuums voor Halloween

Op 31 oktober is het weer zover, Halloween…..

In Amerika een groot griezel feest waar we in Nederland nog een hoop van kunnen leren. Toch begint het wat meer te komen en doen een aantal scholen en verschillende wijken door Nederland mee aan dit feestje. Trick or treat (of snoep of je leven) zijn de bekende woorden van de Mini’s die langs de deuren snoep komen halen.  Natuurlijk wil jij je Mini in de tofste outfit stoppen, maar wat en hoe!?

Hier wat makkelijke tips voor het ultieme Halloween kostuum…

Boefje

Een gestreept shirtje (tip: H&M), een zwarte broek/legging en muts heeft iedereen wel in de kast liggen. Koop een simpel katoenen tasje en teken daar met water vaste stift een dollar/euro teken op voor de buit.

Mummie

Koop flink wat goedkope rollen verband of gebruik oude lakens en wikkelen maar! Zwarte kringen om de oogjes schminken en klaar is kees, of Dummie (de Mummie…).

Houthakker

Een stoere spijkerbroek en geruite blouse (Tip: Zeeman!) met bretels. Maak een eigen bijl met een zwarte buis en wit papier. Met wat schmink teken je zo’n leuke hippe baard. Nog leuker; Laat Manlief ook als Houthakker gaan…

kostuums

Brand een kaarsje in het raam als Mini’s in de buurt bij je aan kunnen bellen op 31 oktober. Oja, vergeet geen snoepgoed in huis te halen!

 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *