Hydrofiel doeken, swaddles, mousseline doeken noem het maar! Niet meer weg te denken in het dagelijks gebruik van je baby…

Standaard witte hydrofiel doeken zijn natuurlijk super handig, maar dat is niet wat we willen. Mooie prints en super zacht, dat is wat we willen!

En wij zijn niet de enige die dat willen, verschillende famous moms zweren bij Aden + Anais.

bekende 3

The Story of Aden + Anais!

Reagan, oprichtster van aden + anais;”Ik woonde en werkte in New York toen mijn man en ik onze eerste dochter verwachtte,  Anais (uitgesproken als UH-nay). Zoals bij veel first-time moeders, was ik absoluut niet voorbereid op de reis naar moederschap. Na de geboorte van Anais, zocht ik hoog en laag in de Verenigde Staten voor de mousseline doeken en dekens die een hoofdbestanddeel van mijn Australische jeugd waren.

Aussie mums, mijn moeder en grootmoeder hadden de eeuwenlange traditie gewikkeld te worden in katoenen mousseline doeken. Ik was van plan deze traditie niet te verbreken.

Niet te vinden in de US! Ik rolde mijn mouwen op en ging aan de slag met het creëren van de eerste katoenen mousseline doeken en dekens. In 2006 werd de Aden + Anais merk officieel geboren.Vernoemd naar mijn dochter, Anais, en de zoon van mijn ex-zakenpartner, Aden, het merk nam sneller naam dan ik ooit had kunnen voorstellen. Onze eerste winkel in New York gaf me onze eerste aanwijzing dat we iets groots hadden gemaakt.

Ik ben altijd een grote fan van een citaat van John Burroughs geweest, “Leap and the net will appear.” Dit was vooral het geval tijdens de oprichting van Aden + Anais toen ik  de doeken verkocht vanuit de boot of een taxi in New York City. In de eerste drie jaar van het bestaan van Aden + Anais werkte ik nog fulltime, bracht ik mijn gezin groot en runde ik het bedrijf vanuit de keukentafel tot in de vroege uurtjes.”

“I am excited about the future of aden + anais and I know that we will continue to revolutionize the baby industry with our innovative products, our authentic brand and a team of people who care very much about every single customer we have. To say it has been a whirlwind of an adventure thus far would be an understatement. I am excited to share our journey with you as aden + anais continues to grow.”

In ieder geval is de celeb wereld dol op de doeken van aden + anais! Net als wij 🙂 Wil jij ook zo’n heerlijke swaddle? Je shopt ze hier. Of liever weten hoe dat swaddlen nou precies werkt en wat de voordelen ervan zijn? Dat lees en zie je allemaal in onze volgende blog! Stay tuned.

 

Doutzen Kroes loves aden + anais Mela print

Doutzen Kroes loves aden + anais Mela print

 

More Celeb Mela lovers!

More Celeb Mela lovers!

 

Allessandra Ambrosio, Victoria Secret model

Allessandra Ambrosio, Victoria Secret model

 

Charlize Theron & aden + anais

Charlize Theron & aden + anais

 

Matthew McConaughey & aden + anais

Matthew McConaughey & aden + anais

 

jennifer garner

jessica alba
bekende 2

 

 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *