Zwanger, check! Nu de rest nog…

Een kleintje op komst!? Bij mij wel.. en dan gaat er ineens een hele grote wereld open, – dik worden – boobies! – kleertjes – boxen – kolven of borstvoeding – babykamer – ga zo maar door…. Er is een hele waslijst waar je aan moet denken, keuzes die je moet maken en spullen die je moet kopen. Wanneer, waarom en waar? Geen idee! De komende 5 maanden heb ik in ieder geval genoeg te doen… Uiteraard houd ik jullie hiervan op de hoogte.

Laten we eerst maar eens beginnen met het feit dat je lichaam niet helemaal meer naar je zin is, tenminste dat is bij mij het geval. Ik had/ heb het er toch wat moeilijk mee, en dan denk je ” Joh, niet snoepen en gewoon normaal eten. In ieder geval niet voor twee”. Helaas lukt me dat niet al te vaak. Dus een beetje opletten, genieten en maar gewoon accepteren.

Kolven of borstvoeding? Goeie vraag, het is algemeen bekend dat borstvoeding beter is voor je kleintje. Flesvoeding is soms weer handiger… Misschien lukt de borstvoeding helemaal niet? Beste advies tot nu toe: “Doe waar je je prettig bij voelt!”. Ik ga borstvoeding proberen en wanneer ik weer ga werken over op de fles. Ik zie mezelf niet om de zoveel uur als een koe aan zo’n kolf apparaat hangen, maar dat is natuurlijk persoonlijk 🙂 !

En dan, zo’n kraamlijst. Er staan de gekste dingen op (navelklem, zoogcompressen en sterilisators?!). Die lijst bespreken we wel een andere keer. Nu wil ik vooral kleertjes, swaddles en rompers!! Alles lief en mooi. Helemaal als je weet of je voor een meisje of jongetje shopt. Mijn favorieten;

IMG_4585    sh4

icecreme2  Littlephant_43364_Stroller_Lifestyle_Low_Res1-262x350

Last but definitely not least. De Babykamer! Het lijkt eenvoudig; 1 kast, 1 commode en 1  ledikant. Zet er wat leuke accessoires en klaar. Helaas, je hart gaat sneller kloppen, je gaat de leukste en creatiefste dingen bedenken.

TIP! Vergeet geen vloerkleed, daar kun je de babykamer echt helemaal mee afmaken.

 

babaykamer2

dustjacket-attic.com

ladedah-snuggle-bunny

babykamer1     mobile     Trixie_Baby_16_012_30

 

Geniet van deze mooie tijd! Dat doe ik zeker..

Liefs *

 

PS. Volg mij en mijn zwangerschap op eclectic59 🙂

2 replies on “Zwanger, check! Nu de rest nog…

  • Merel

    Leuk an! Leuke inspiratie nog voor de babykamer 😊 En goeie tip van een vloerkleed.

    Heb je de Hangloosebaby voor in de box al eens gezien? Die is ook zo fantastisch 😀

    Liefs merel

    Beantwoorden

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *