ONZE BLOG HELDINNEN & HELD

1.

INTRODUCING

Anne

Onze favo-Styliste en een echte doe-het-zelver. Jaren gewerkt als interieurstyliste en nu volle bak eclectic59-er! Kort geleden een heel huis verbouwd, dus vol met DIY-tips. Nu in afwachting van Meloentje, dus er wordt druk geklust aan de kamer voor de nieuwste E59-Mini. Ben je Anne kwijt?  Dan Googlet ze vast plaatjes van haar lievelingsdier, De Salamander, of ligt ze op het strand in Corfu.

2.

INTRODUCING

Jolien

Mama van de allereerste eclectic59-Baby, kleuterjuf en creatieveling! Dolverliefd op Jilles en woont samen in Bussum. Blogt over haar eigen ervaringen als nieuwe Mama. Heeft een fetish voor Pannenkoeken, Poffertjes en Sushi.

3.

INTRODUCING

Tatiana

Mama van Mila (6) en getrouwd met Bob. Wonen met z’n drieën in Hilversum aan de hei.  Altijd op zoek naar nieuwe hebbedingen. Verslaafd aan Pinterest en koken. Wil dolgraag een toucan en palmbomen in de tuin. 

4.

INTRODUCING

Maxim

Onze Fitness-guru en Movie-freak. Groot fan van Richard Gere. Is dagelijks in de sportschool te vinden. Blogt over alles wat met gezondheid en sporten te maken heeft en traint in zijn vrije tijd de eclectic59 – ladies.