Daar is het ritme!

Zoals jullie gelezen hebben in mijn vorige blog, is het al weer mijn tweede week werken deze week.

Vorige week was het ritme ver te zoeken en was iedereen een beetje in de war. Maar wie zoekt vind wat; ritme! Ik merk dat het zo belangrijk is, ritme, ritme en nog eens ritme. Hij weet waar hij aan toe is, dat maakt het voor ons ook makkelijker en leuker want Joep is vrolijk! Hij lacht enorm, natuurlijk ook af en toe een huil uurtje. Maar dat hoort erbij.

Met de voeding gaat het ook een stuk beter, alleen zitten we nu tussen de 150ml en 180ml flessen… Steeds opbouwen, maar soms heeft hij na 2 uurtjes toch wel weer erg trek in een fles. Zoals Kev zegt, hij gaat aan! Haha, dan kan je zingen, wiegen of spelen wat je wilt maar het enige dat hij wilt is een fles. Dus dan maar een fles.. ’s Nachts komt hij nog één keer, dus we mogen zeker niet klagen. En na 10 weken slapen wij ook heerlijk en is het goed te combineren met werk. Ik ben nog niet in slaap gevallen achter mijn computer 🙂 Al heb ik daar wel van gedroomd.

Nu gaan we van start om de laatste zwangerschaps kilo’s kwijt te raken. Moet zeggen dat ik het grootste deel al kwijt ben, maar die laatste kilo’s zou nog erg fijn zijn. Wel moeilijk met een Malteser verslaving tijdens (en stiekem ook na) de zwangerschap.

-Xx- Anne

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *