Foto Wall (baby kamer)

Week 29: Mag echt niet klagen, maar toch een klein beetje? Die voeten, kan bijna geen normale gympen meer aan, daar gaan me nike’s!

Ik ben afgelopen week lekker bezig geweest in de baby kamer. Ik had bijna alle fotolijstjes aangeschaft en toen bedacht ik iets anders, een foto wall. Ik heb een houten plaat aangeschaft ( naja ik, dat heb ik laten doen door kev)… Ik heb alle echo’s verzamelt en mijlpaal kaarten besteld en ben aan de slag gegaan. Zie hier onder het resultaat tot nu toe! Toch een leuke vervanging voor alle foto lijsten die ik aan onze net gestucte muur wilde hangen, kevin vond dit ook een beter plan 🙂 Hij is natuurlijk nog niet af, maar ik zal het eind resultaat nog laten bewonderen!

Benodigdheden:

  • OSB plaat (verkrijgbaar bij elke bouwmarkt)
  • Mijlpalenkaarten
  • Echo’s
  • Leuke kleurtjes tape
  • Vleestouw (dille en kamille)
  • Houten knijpertjes
  • 1 seconden lijm
  • Kleine spijkertjes
  • Allerlei toffe accessoires die je op het bord kunt plakken/hangen
  • Krijtjes ( kan je spreuken op het bord krijten)

Super tof om te doen en altijd persoonlijk 🙂

Xx anne

img_0480

 

 

One reply on “Foto Wall (baby kamer)

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *