La De Dah wordt Miann & Co

De sneak preview op de knitwear collectie van Miann & Co hebben jullie al voorbij zien komen! Net als wij, waren jullie natuurlijk op slag verliefd. Niet alleen op die super schattige kids, maar ook op die awesome truien en broeken die ze aanhadden! Is dat een nieuw merk? Nee, zeker niet!

miann-co-bunny-jumperHet is het altijd coole La De Dah Kids, alleen in een nieuw jasje! Of nieuwe trui, of nieuwe legging! Vanaf April 2016 zal La De Dah Kids als Miann & Co door het leven gaan. Holly & Terrence, de bedenkers van die leuke knuffels, vonden het tijd voor een volwassenere naam. Een merk dat zich op het hele gezin richt. Met meubels, kleding en natuurlijk nog steeds gehaakte knuffels, rammelaars, en andere hebbedingen!

Wat wij nou zo gaaf vinden aan Miann & Co? De gehaakte knuffels gaan echt een leven lang mee, sterker nog, generaties lang! Mits je de knuffel niet in een vliegtuig laat liggen natuurlijk. Maar zelfs dan, grote kans dat deze bijzondere diertjes worden teruggebracht bij de rechtmatige eigenaar. Zoveel Stella Unicorns zijn er nou eenmaal niet in de wereld. Een mooi cadeau dus, waar iemand nog vele jaren plezier van zal hebben!

ladedah-stella

 

 

Maar goed we zouden het hebben over de nieuwe kledinglijn van Miann & Co. De mooiste truien en broeken knitwear die we tot nu toe hebben gezien. Super zacht, fijn elastisch en blijft mooi na het wassen. Wat je overigens wel met de hand of met een koud/delicaat wasprogramma moet doen! Het lijkt dik en winters. Stiekem kun je het ook prima in de Winter dragen. Maar voor de koude zomerdagen is het ook heerlijk om even zo’n trui aan te schieten bij je kleintje. Doordat het 100% katoen is, ademt de stof en is het precies warm genoeg als we een ouderwets Hollandse Zomer tegemoet gaan.

Bekijk de collectie en klik op de afbeelding als je direct wilt shoppen!

miann-co-jumper-swan

 

miann-co-bunny-pants

miann-co-fashion
miann-co-superhero-jumper

miann-co-fashion

 

miann-co-pants-monochrome

miann-co-pants-fish

miann-co-jumper-fish

miann-co-spots-pants

miann-co-bunny-pants

miann-co-bunny-jumper

 

En? Het perfecte kraamcadeau gevonden of de nieuwe lievelingstrui van je kleine gup gezien? Shop de gehele Miann & Co collectie hier! 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *