De leukste Halloween Kostuums

Vorige week hebben we drie gemakkelijke DIY kostuums met je gedeeld voor Halloween. Maar misschien wil jij wel alles uit de kast halen dit jaar? De leukste en origineelste kostuums voor Mini’s hebben we even op een rijtje gezet  (Tip: Ook leuk voor Carnaval!).

 

Bron: littleinspiration.com

Bron: littleinspiration.com

Zo’n stoere gewichtheffer wil elke jongen wel zijn! Een sleeve met neptattoo’s kun je afknippen van een bestaand shirt (koop je bij feestwinkels), maar je kunt ook een velletje nep tattoo’s halen en deze opplakken. De bar met gewichten knutsel je zelf natuurlijk even…

 

Heb jij dat ook? Dat jouw Mini nieuwsgierig graait in je make-up tas? Nu kan ze verkleed als lipstick! Dat wil toch iedereen? Aan te passen naar je eigen favo-kleur. Let op, het is wel even een klusje. Op Oh Happy Day staat een stap voor stap beschrijving.

 

Geen fashion-twins, maar halloween-siblings! Of zoiets… Mama en Mini matchen hun outfit, en wat is er dan leuker dan een regenboog en regenbuitje? Ook fijn, als Mama loop je er nog redelijk “normaal” bij.

 

 

Ga je met een groepje kids langs de deuren, dan maak je natuurlijk helemaal indruk als je een hele circus-gang bij je hebt. Deze broer en zus hebben dat perfect uitgevoerd. Voor baby-broertje haal je ergens een fijne onesie. De hoepel knutsel je eenvoudig zelf met wat zwarte tape.

Feest! Verkleed als verjaardagstaart-kaarsje! Nog leuker, ga op stap met een heleboel kaarsjes… Verzamel Mini’s uit de straat en hul ze allemaal in een Kaarsjes kostuum. Je kunt zelfs een werkend-lichtje in de “vlam” knutselen (gebruik Sint Maarten lampjes of kerstverlichting op batterij).

Wie kent hem niet, Pacman! Beetje karton en wat gele verf en je kunt los! Ook handig: al dat snoep dat je gewoon in de mond van Pacman kunt bewaren.

 

 

 

 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *