Momentje voor mezelf?

Week 10:

Vandaag is Joep precies 10 weken, wat gaat de tijd snel!

Gelukkig kan ik zeggen dat ik de bevalling redelijk vergeten ben, tenminste de nare dingen. Ik had niet verwacht dat dat zo snel weg zou vagen…

Na 10 weken denk je wel een beetje je ritme te hebben gevonden, bij ons helaas nog niet. Een aantal tegenslagen gehad met Joep zoals verborgen reflux (gelukkig nu een maagbeschermertje), heftige darmkrampjes en 1,5 week flink ziek geweest.  Daardoor nog steeds aan het rommelen met de voeding en is het slaapritme er ook nog niet helemaal. Dus een momentje voor mezelf? Mmm, niet zo vaak. Mag ik zeggen dat ik het moederschap erg zwaar vind, pff voel me daar schuldig over naar Joep toe. Het is pittig maar ik geniet ook enorm van hem, wat hij geeft heel vaak een dikke vette glimlach en dan is hij zo tevreden. Dat maakt me gelukkig en dan is het gevoel dat het zwaar is in een klap weg. Wat een mooie vent!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *