Nooit meer iets kwijt!

Onze laatste ontdekking, een onmisbaar item voor menig papa & mama! Elke ouder maakt het mee, je loopt in de stad, hoort wat gesputter uit de kinderwagen en denkt “Tijd voor een speentje”. Maar na handtas, kinderwagen, binnenzakken en plastic tasjes overhoop te hebben gehaald… Geen speen. Ergens tussen de HEMA en het koffie drinken bij dat tentje is de speen verdwenen. Altijd een leuk spel, dingen uit je kinderwagen gooien, zolang iemand het opraapt. Om maar te zwijgen over al die bacillen die vervolgens op speen, knuffel of rammelaar terecht komen. Nu kun je niet alles vast binden aan je kind/wagen. Maar met deze speenkoorden raak je in ieder geval een speen niet meer kwijt. Mooi bijkomend voordeel, het ziet er ook nog eens super mooi uit!

 

Heeft jouw kind geen speen, maar een lievelingsdoekje of knuffel. Ook dan kun je deze vastmaken met een van die hippe (speen)koorden! Raak je die ook niet kwijt 😉

 

meas-speenkoord-grijs

 

speenkoord-allekleurennl_NL_279943_full

 

De speenkoorden worden door Mealynn, van Meas Babygoodies, gemaakt. Zelf mama van 2 adorable jongetjes. De speenkoorden voldoen uiteraard aan de veiligheidseisen, ze zijn daarom 22cm lang exclusief klip. Binnenkort krijgen we deze prachtige speenkoorden binnen, dus kies alvast je lievelingskleur uit! Overigens ook een onmisbaar kraamcadeau!! Ze worden in een mooi doosje geleverd. Je shopt ze alvast hier!

 

 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *