E59 styling

Samen hebben Anne en Tatiana ruim 10 jaar ervaring met rennen en vliegen van supermarkt naar kinderdagverblijf. Van het organiseren van een kinderfeestje naar het DIY’en van een ledikantje. Met overvolle tassen en (gillende) kinderen achterop de fiets stylen we elke gelegenheid tot in de puntjes. Stiekem vinden wij organiseren, maken en bedenken, al rennend en vliegend, best leuk. Daarom is er de e59 hulplijn, voor alle Papa’s  & Mama’s die bovenstaande liever niet of samen met ons doen.

STYLING

Kinderkamer, Speelkamer, Babykamer. Onze styliste helpt je bij het inrichten en/of stylen van elke kamer voor Mini’s.

FEESTJES

Babyshowers en Kinderfeestjes. Beide organiseren we met veel plezier in een thema dat bij jou of je Mini past. Van advies tot de aankleding van het feestje, wij helpen je!

Kinderkamer inspiratie

Meer informatie

Bekijk onze styling opties

Feestjes inspiratie

Meer inspiratie?

Bekijk onze laatste moodboards

Hoe en door wie?

Dat vraag je je natuurlijk af! Anne is gediplomeerd styliste maar misschien nog wel belangrijker; DIY-fetisjist en Mama van Joep. Naast de benodigde studieboeken en ervaring als (winkel- en interieur) styliste heeft ze ook menig huis eigenhandig verbouwd en gestyled. Ze bedenk praktische oplossingen voor kleine ruimtes of beperkt budget. Maar leeft zich ook uit op vondsten op rommelmarkten.

Elke kinderkamer in haar vriendengroep heeft er aan moeten geloven en is door Anne met veel plezier gestyled en ingericht. Kinderkamerstyling is dan ook haar favoriete bezigheid. Nu Joep (december 2016 geboren) er is, mocht ze dan ook eindelijk haar eigen kinderkamer inrichten!

Tatiana is de Party-guru en maakt van elk moment een Festijn. Van Hoera-ik-heb-mijn-zwemdiploma tot Yes-het-is-zomer Feest. Maar ook Huwelijken, Babyshowers, Kinderfeestjes en Kraamfeesten horen tot haar repetoire. Geen zin in de organisatie, de aankleding, of gewoon geen idee waar je moet beginnen? Wij denken met je mee!

Als co-mama’s snappen wij als geen ander dat je niet altijd zin en tijd hebt om je bezig te houden met de styling van een feestje of kinderkamer. Zeker niet als je ook iets gezonds op tafel wil toveren en er een berg wasgoed ligt te wachten. No worries, we helpen je uit de brand. Neem gewoon eens vrijblijvend contact op en hoor wat wij voor je kunnen betekenen!