Muren in een kinderkamer zitten er altijd wel. Waarom niet de muur origineel aankleden in plaats van schilderijen en prints? We hebben de leukste kinderkamer-muren voor je op een rij gezet! Het leuke is, de meeste muren kun je gemakkelijk zelf DIY-en. Geen zin in? Kijk dan eens naar onze Styling diensten 🙂

Kinderkamer muur
mydomaine

Met stippen op de muur zit je altijd goed! Pak een kwast en ga zelf aan de slag, een beetje slordig mag namelijk best. Of ga op zoek naar een leuk stippen behang. Voordeel van zelf kliederen op de muur is dat je de stippen in elke gewenste kleur kunt maken.

Kinderkamer muur
Touijer designs

Wij zijn dol op bergen en geometrische prints. Met een liniaal een een paar blikken verf kom je al een heel eind. Ook hier kun je aan de slag met je eigen kleuren. Zorg ervoor dat je de hoeken goed afplakt zodat je mooie strakke lijnen krijgt!

Kinderkamer muur
Live loud girl

Nog meer stippen! Dit keer met een behangetje, tenzij je dol bent op dit soort ieniemini stipjes zetten. Vast heel goed om te ontspannen. Dit behang kun je hier bestellen.

Kinderkamer muur
allielindseyphotography

We hebben het al vaker geroepen, cactussen zijn favoriet. Vooral deze hand geschilderde, verkrijgbaar op een behangrol. Mooi om een kinderkamer muur mee te behangen.

Kinderkamer muur
Beaumonde mama

Weer zo’n fijn geometrische printje op de muur. Ook deze kun je zelf aanbrengen met goede afplaktape en verf. Het is geen exacte wetenschap en je kunt de strepen daar aanbrengen waar jij dat leuk vindt.

Kinderkamer muur
Behangfabriek

Hier zijn wij dolverliefd op. Mooie fleurige bloemen in waterverf-achtige structuur. Uiteraard is dit een behang, van de behangfabriek. Een kleine investering maar dan heb je ook wat! Wij zouden willen dat we dit zelf kunnen DIY-en maar dit bloemige talent hebben we dan weer niet. Als je een beetje creatief en schilderachtig bent aangelegd dan kun je dit vast!

Kinderkamer muur
inside closet

Geen bergen dit keer maar wel ingekleurde vakken. Weer zo’n muur die je ook gemakkelijk zelf kunt maken. Geschikt voor elk budget en elke stijl! Monochroom ook leuk toe te passen in zwart witte vlakken.