Gold & Blue Babyshower

Een Babyshower wordt steeds vaker gegeven in ons kikkerlandje. Het is bedoelt om de zwangere in het zonnetje te zetten samen met vrienden, vriendinnen en familie. Even alle aandacht voor haar, voordat de kleine spruit komt. Natuurlijk is hoofd-gespreksonderwerp: de aankomende Mini! Weet je wat het wordt, dan heb je vaak als snel een thema gekozen. Dit keer gingen we voor Blauw & Goud!

Dit feestje begon natuurlijk aan tafel! Met verse smoothies, overheerlijke zoetigheden, ijshoorntjes gevuld met blauwe bessen en popcorn en natuurlijk potten vol thee. Nadat Anne bijgekomen was van de verassing heeft ze haar familiestamboom bij elkaar geplakt. De baby-foto’s van Opa’s, Zussen en andere familieleden waren niet alleen enorm grappig, vooral het puzzelen wie nou ook alweer wie was, maakt het een uitdagend spelletje. Daarnaast plakt Anne deze foto’s niet zomaar op een stamboom, maar op een mooie houten DIY-Stamboom. Die later leuk staat in de kinderkamer (met of zonder foto’s).

Omdat bij zo’n middag ook een leuke activiteit hoort en je nou eenmaal niet genoeg hydrofiele doeken kunt hebben, heeft iedereen een eigen hydrofiele doek “gedrukt”. Met een beetje textielverf en sjablonen kom je al een heel eind! Even heet strijken en in de was, en je hebt de hippe doeken helemaal zelf gemaakt.

Na al dit gefröbel was het wel tijd voor een (alcohol-vrij) wijntje met wat versnaperingen. Even rustig bijkletsen en luisteren naar de *Puf&Pers-lijst die door iedereen is samengesteld.

*Hits die Anne door de bevalling heen slepen… Denk aan “I will Survive”, “Push it” en meer van dit soort inspirerende muziek!