Party Styling

Waarom?

Life is a Party! Wij maken van elke dag een feestje, alleen al omdat we ons dagelijks bezig houden met de mooiste merken en de leukste feestjes organiseren. Babyshowers, Kraamfeesten en Kinderfeestjes, niks is ons te gek! Heb jij geen zin of tijd om een feest te organiseren? Of weet je niet waar je moet beginnen? Wij helpen je! Van uitnodigingen tot aankleding van het feestje. Maar ook originele activiteiten, hapjes en drankjes en het vastleggen van het feestje behoort tot onze expertise. Samen vieren en organiseren we al meer dan 55 jaar feest. Elk feestje moet in onze ogen uniek, bijzonder maar vooral dierbare herinneringen opleveren.

Hoe?

Wij zijn dagelijks bezig met het vinden van die speciale items die niet overal in de winkel liggen. Ook voor jouw Feest vinden we een stijl die past bij het feestvarken. Er zijn verschillende styling-mogelijkheden. Kies een van onze pakketten of stuur ons een mail met een verzoek voor een stylingplan op maat. Heb je een vraag, ben je op zoek naar een bijzonder item of wil je gewoon even ons creatieve brein lenen? Stuur ons dan gerust een berichtje en we denken (vrijblijvend) met je mee!

Wanneer?

Het leven van een jonge Mama/Papa is al druk genoeg. Wij passen ons daarom zoveel mogelijk aan jouw beschikbaarheid aan. In het weekend of ’s avonds een afspraak is geen probleem.

party-stylist-eclectic59

PARTY STYLING

Omdat elk feestje anders is en iedereen zo zijn wensen heeft bieden we geen standaard Party-Pakket. Soms heb je alleen even een duwtje in de juiste richting nodig met ideeen, een moodboard en wat activiteiten. Andere keren wil je liever dat we de organisatie van begin tot eind op ons nemen. Alles is mogelijk, maar dat bespreken we graag met je!

Om je een idee te geven, dit zijn enkele Parties waar eclectic59 bij heeft geholpen

  • Tropical Mini-feestje (15 Mini’s) –> Ananas Moodboard, uitnodigingen, spelletjes
  • Babyshower (25 personen) –> Organisatie van begin tot eind; uitnodigingen, e-mails naar de gasten met instructies, aankleding, cadeau’s, catering, Party-Help tijdens de babyshower, Photobooth, BabyFilm
  • Day at the Circus Mini-feestje (10 Mini’s) –> Circus Moodboard, aankleding, uitnodiging, Party-Help tijdens feestje, activiteiten, thank-you-giftbags

Kosten?

Elk feestvarken is uniek, elk feestje dus ook. We helpen je waar nodig en hebben daarom geen vaste Party tarieven. Neem gerust contact met ons op als je meer informatie wilt!

 

Vrijblijvend kennismaken en meer informatie?