Ritme, waar ben je!?

Update: Joep is nu 12 weken

Deze week is het weer begonnen, verlof voorbij en weer aan de bak!

Ik moet zeggen, mijn verlof was ik erg druk. Joep ging niet zo lekker zoals eerder beschreven. Gelukkig gaat het na medicatie voor zijn reflux een stuk beter en zijn we ondertussen al weer gestopt met zijn medicijnen! Wat ik trouwens echt een super eng idee vond, en waar ik eigenlijk pas achter kwam bij zijn medicijn gebruik is dat je je baby gewoon maar kan geven wat je wilt… ik kreeg daar ineens zo de kriebels van toen ik het spuitje in zijn mondje leeg spoot.

Maar goed, gister weer mijn eerste officiële werkdag gehad, en ja hoor… toch een kleine traan. Gelukkig gaat hij naar opa’s en oma’s wat mij erg geruststelt. Ik moet zeggen, de dag ging zo snel voorbij omdat het lekker druk was. Dus het was zo 17 uur, tijd om naar huis te gaan.. En dan kom je thuis, oma met het zweet op haar voorhoofd. Hele middag gehuild 🙁 Arme oma! Dan denk je ritme te hebben gevonden, maar dan gaat het toch weer even anders. Komt ook goed, en oma heeft het super goed gedaan alleen Joep moet denk ik ook even wennen. Vandaag ging het al een stukje beter, zo komen we er wel samen!

Wat kan hij enorm lachen en vrolijk zijn, dat maakt echt je hele dag goed!

-Xx- Anne

 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *