Slapen als een kuikentje…

We zagen hem al in Parijs. Het liefst kropen we er toen zelf lekker in, want 48 uur in Parijs betekent veel lopen. Dus onze benen konden wel een klein dutje gebruiken. Helaas passen we er net niet in. Eigenlijk passen we er helemaal niet in. Maar wat is hij leuk!! Zacht, schattig en super handig. We hebben het natuurlijk over de “Egg” Slaapzak van Baby Bites.

babybites-egg-sleeping-bag

 

Wij hebben de zomervariant nu op voorraad! De slaapzak is gemaakt van 100% katoen en slechts 12mm dik. Perfect voor het komende voorjaar en de zomermaanden. Daarnaast zit er een handige band aan de binnenkant, zodat je kleintje veilig op z’n plek blijft liggen en niet onderin de slaapzak glijdt. De binnenzijde is afgewerkt met een lekker zacht vachtje, beter dan dit wordt het niet!
slaapzak egg2

Zoek je nog een bijzonder kraamcadeau? Dan ben je hiermee verzekerd van een origineel en praktisch cadeau! Het ziet er niet alleen snoezig uit, het is ook nog eens een super praktisch cadeau voor die eerste maanden met kleintje. De slaapzak is te gebruiken van 0 – 3 maanden (tot 68cm). Je kunt de slaapzak hier shoppen! Altijd mooi ingepakt, ook als het geen cadeautje is 🙂

babybites egg

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *