Spotlight: Leukste Kraamcadeau in nieuw jasje!

We wisten het al een tijdje, Baby Bites komt met nieuwe prints en kleuren! Yay!

Een van onze succesnummers en een zeer geliefd kraamcadeau zijn de slaapzakken van Baby Bites. De meest populaire is de haai slaapzak. Overal te gebruiken, vanaf een maand of 2-3. We zijn dol op de foto’s van klanten waarbij hun Mini in de box in Haai Slaapzak ligt te spelen. Of heerlijk tussen papa en mama in bed.

Mini’s kunnen er tot zeker 8 maanden in, wel altijd onder toezicht natuurlijk. Maar na die 8 maanden is het plezier nog niet voorbij. Gebruik hem als opbergzak voor speelgoed. Mijn Mini (7 jaar), speelt ermee met haar poppen, warmt haar voetjes op als ze op de bank televisie kijkt. Maar je kunt hem ook in de kinderwagen als voetenzak gebruiken!

Daarnaast is er altijd nog een grotere variant, voor kids tot 8 jaar! Daar passen wij zelfs in (ja, dat hebben we getest..)

En nu het goede nieuws! Er zijn nieuwe kleurtjes en prints aan de binnenzijde van de Haai slaapzakken. Ze worden geleverd in September, maar je kunt nu alvast je bestelling plaatsen. Pre-order jouw favo print en kleur combinatie daarom nu alvast online via een e-mail, facebook bericht of whatsapp.

 

Baby Bites - Slaapzak- HaaiBaby Bites - Slaapzak- HaaiBaby Bites - Slaapzak- HaaiBaby Bites - Slaapzak- HaaiBaby Bites - Slaapzak- HaaiBaby Bites - Slaapzak- Haai

 

Kun je, net als wij, niet wachten? Bestellen dan maar: post@eclectic59.com  of stuur ons een berichtje via facebook of whatsapp.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *