Sproet & Sprout

Sproet & Sprout staat voor stoere en unisex baby- en kinderkleding in monochrome kleuren. Geen kantjes en zoetige randjes! Maar hippe, coole en eigenwijze items met rebelse prints. Alle items zoals rompertjes, t-shirtjes en onesies bieden comfort voor de kleintjes maar hebben teksten en illustraties met een knipoog naar volwassenen. Deze wintercollectie neemt Sproet & Sprout je mee voor de winter pret met de Eskimo’s. Ver weg in de witte wereld van de Noordpool wonen zij in iglo’s; kleine hutjes gemaakt van grote ijsblokken. Ze jagen op vissen, ze spotten walrussen en er vliegen heel wat sneeuwballen door de lucht!

Geef een Sproet & Sprout outfit of item als (kraam)cadeau en je maakt niet alleen een Mini blij, maar ook Paps & Mams. De babykleding zit comfortabel, maar blijft ook mooi na kruipen, klauteren, klimmen, vallen en oneindig veel wassen!

Stel zelf een outfit samen uit de vele t-shirts, truien, leggings en vesten van Sproet & Sprout of combineer met een van onze andere merken. Niet zeker welke maat je Mini draagt? Stuur ons een berichtje en we helpen je graag verder!