Saaie Muur? Sticker erop los!

Heb jij ook een mega saaie muur in je slaapkamer, hal of kamer van je kind(eren) maar heb je absoluut geen zin om te behangen (wat ik echt helemaal begrijp, wat een POKKE klus).

Oplossing! Muurstickers

Super hendig, want als je het patroontje of symbooltje zat bent haal je ze er zo weer af.  Ideaal voor mensen zoals ik die nogal snel een wisseling doen van interieur.

Nu kan ik begrijpen dat je bij muurstickers denkt aan bomen met takken en vogeltjes, harten of enorme lappen tekst maar dat bedoel ik eigenlijk niet. Ik ben nu al aardig op dreef met de kinderkamer (foto’s van het eindresultaat volgen) en heb een muur waarvan ik niet zo goed weet wat ik moet. Deze toffe muurstickers kwam ik tegen, leuk toch!

drie-luik

hippekidskamer.nl – liefenklein.nl – homeinstyle.co.il

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *