Tranen met tuiten

Week 35 alweer..

Ik kan wel zeggen dat ik tijdens mijn zwangerschap niet heel veel hormonale schommelingen heb gehad. De afgelopen maanden ( ja ik heb het nagevraagd) ben ik niet heel vervelend geweest, geen huilbuien gehad of enorm onredelijk. Vind ik niet alleen zelf, eigenlijk wel iedereen om mij heen 🙂

Vandaag kom ik mijzelf enorm tegen, kan dat? nu pas, week 35? Ik ga proberen uit te leggen waarom, weet niet of dat lukt…

Gister hadden we een enorm leuk feestje! Kev was jarig,30 jaar! Dat konden we natuurlijk niet zomaar voorbij laten gaan. Donderdag was ik een dagje vrij en heb ik van alles geregeld. Kado opgehaald, boodschappen gedaan en lekkere hapjes gemaakt. Prima dagje. Vrijdag gewoon gewerkt en na werk op dringend verzoek van kev even op bed gaan liggen zodat ik het wat langer vol zou houden ’s avonds. We hebben een gezellige avond gehad met familie en vrienden en ik ben in de loop van de avond lekker gaan zitten en hebben mijn vriendinnetjes me enorm geholpen, super fijn. Ik ben zo rond 01.00 uur lekker naar bed gegaan, in de tuin stonden mensen nog gezellig bij een vuurtje te kletsen.

Vanmorgen werd ik wakker, een groot wrak. Tranen met tuiten, moe en overal pijn. Wat overkomt me? Ik heb het huis schoongemaakt met dikke tranen en wilde wel alles in elkaar meppen.. Ik voel me boos en verdrietig, gespannen maar ook eigenlijk niks. Wat gaat dit voor een dag worden? Komt het dan nu, de spanningen angst wat er gaat gebeuren en hoe alles gaat verlopen? Mijn gedachtes gaan alle kanten op. Kev word later wakker en hij vraagt wat er is, en dan komen ze weer de tranen.. Ik probeer het uit te leggen maar snapt hij mij? We doen de laatste dingen in huis en we gaan het bos in! We hebben gemidgetgolft en geluncht in de Lage Vuursche, ik met dikke ogen en een zonnebril. Even waren mijn gedachtes uit, en nu zit ik thuis te schrijven en betrap ik weer een traan op mijn wang… houdt het op!? Vast wel….

X anne

 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *