Ultiem baargoud!

Week 39;

Baargoud, wel eens van gehoord!?

In Groot-Brittannië is het al jaren erg populair, bijna 40 procent van de vrouwen krijgt na de zwangerschap een cadeau (wat doen wij niet goed hier Nederlandse vrouwen!?). Daar geven mannen niet alleen sieraden, maar bijvoorbeeld ook designer handtassen, schoenen, foodprocessors of tablets. Baargoud of werpgoud wordt dat ook wel genoemd. Leuk, maar laten we het geen baargoud of werpgoud noemen, daar krijg ik een beetje de kriebels van…. Laten we het erop houden dat het leuk zou zijn als de Nederlandse man eens denkt aan een leuk presentje voor het schenken van een kind, wij vrouwen hebben dat wel verdient, 9 maanden geen lekker wijntje, sushi, een heerlijk broodje filet americain en opgezwollen enkels! En dan hebben we het nog niet eens over de bevalling. Maar we doen het met heel veel liefde, toch!?

Nou wij hebben het gevonden, ultiem baargoud, check: elafi.nl!  Kijk ook eens in haar portfolio, ze maakt prachtige dingen geheel naar wens. Dus mocht je nog niet ten huwelijk gevraagd zijn… (*hint*)

Klazien van der Werf over elafi; “Na jaren tegenover het Kunstencentrum (nu Bij Vrijdag) in Groningen te hebben gewoond, was het na een jaar wonen in het buitenland, tijd om daar na een fotografie cursus nog eens een cursus te volgen. Dit werd edelsmeden. Edelsmeden heeft bij mij altijd iets magisch gehad. Een stuk metaal omzetten in iets moois”. 

ring-adamas  zwangerschapsketting  3-soorten-goud

ring

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *