Week 23: Tijd om meer te genieten!

161 dagen zwanger

Ondertussen ben ik alweer bijna 23 weken zwanger. Het gaat zo snel! Soms vergeet ik er van te genieten, gek is dat! Zeker omdat ik echt helemaal niet mag klagen hoe het gaat. Ik merk dat ik soms bang ben, is het allemaal goed, wat nou als hij straks geboren word en er blijkt toch iet niet goed te zijn..?

Angst

Ik las laatst een verhaal dat papa naar huis ging met een gezond klein kindje, maar een dag later aangifte moest doen voor de geboorte van zijn dochter en het overlijden van zijn vrouw. Eng… Heel eng! Is die angst normaal? Ik denk het wel. Je probeert zo goed mogelijk voor jezelf en de kleine te zorgen, maar toch..? Gezond eten, genoeg rusten (zou ik soms wel iets meer kunnen doen) en de nodige extra vitamientjes slikken. En genieten, dat ga ik meer doen! Elke dag loop ik even de babykamer binnen, niet eens om wat te doen maar gewoon om er even te zijn….. Ik ga genieten, doen jullie dat ook?

xx

Anne

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *