Week 25: Verzin het maar, babynamen!

Week 25:

Het wordt een beetje saai, maar sorry ik mag nog steeds niet klagen. Nu moet ik jullie wel zeggen, ik kijk een beetje op tegen het heerlijke warme weer in ons kikkerlandje, daar gaan de voetjes weer maar dat terzijde… Ander onderwerp: Namen!

Ik begin me toch een beetje zorgen te maken. Ik heb heel wat internet sites, boeken en tijdschriften er op nageslagen en heb zelf wel een top 5 maar daar is Kevin het niet helemaal mee eens. Hij is van de klassieke namen en heeft ook een top 5 maar ik ben toch van de iets hippere Hollandse namen. Nee, ik probeer niet te trend gevoelig te zijn maar een beetje pittig is toch wel gezellig. Willen we gewoon een leuke naam of moet het iets betekenen? Erg lastig…

Hoe gaan we hier uitkomen!? We hebben nu samen een naam waar we alle twee wel blij van worden, maar zou het hem zijn!?

We gaan aankomende week eens oefenen in huis. Onderaan de trap roepen dat de spruit moet komen eten, zou dat dan werken? Die tip krijgen we wel van iedereen.

En nu maar hopen dat we ons dan niet verspreken…..

namen

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *