Week 26: schop schop!

Week 26:

Het word iets minder saai. Alles gaat nog steeds goed hoor maar ik begin toch behoorlijk te merken dat het allemaal niet zo makkelijk meer gaat. Sneller moe, pijn aan mijn voeten en bukken is ook niet meer wat het geweest is. Maar goed, nog steeds mag ik zeker niet klagen (ik hoor wel eens verhalen waar je niet vrolijk van wordt).

Kickboxer?

Ik voel Meloentje, zoals Tatiana hem noemt, behoorlijk schoppen. Dit is ongeveer begonnen in week 20 met af en toe een luchtbelletje dat knapt in je buik. Maar ondertussen kan ik toch wel zeggen dat hij gewoon aan het kickboksen is, best heftig! Als ik dan Kevin zijn hand pak en hem op mijn buik leg zegt hij “Het lijkt net een soort hartslag.. ”

echoWAT!?

Ik word helemaal blauw geschopt van binnen en jij noemt dat een hartslag!? De verloskundige dacht bij de 20-weken echo al te zien dat dit gaat een pittig jochie gaat worden; “Hij ligt geen tel stil…”. Niet erg handig als we proberen te ontdekken of alle 10 vingertjes en teentjes aanwezig zijn. Ook wilde hij niet laten zien dat er een piemeltje zat. Met wat springen en draaien konden we er gelukkig wel een glimp van opvangen.

Koetjes en kalfjes

Ook kan hij mij nu horen, maar als ik vraag of hij wil proberen iets minder te schoppen luistert hij toch echt niet.  Veel mensen geven (het goed bedoelde) advies om lekker tegen hem te kletsen, maar wat moet ik zeggen dan? Ik voel me daar geloof ik toch een beetje ongemakkelijk bij. Ook muziek luisteren schijnt goed te zijn, dat doe ik wel veel… Af en toe een nummertje Happy Hardcore, nou hoop ik niet dat we hem straks alleen rustig krijgen met Mental Theo 🙂

 

 

 

 

 

 

 

 

 

X

Anne

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *