Week 31: Wat een chaos!

Update: Week 31

Langzamerhand wordt het allemaal wel wat zwaarder. Ik ben niet zo’n klager, meer het type van niet lullen maar poetsen, maar dan kom je jezelf wel een beetje tegen na 31 weken. Wat ik vooral heel erg vervelend vind is dat ik echt helemaal niks kan onthouden. Ik moet alles opschrijven en overal lijstjes voor maken. Ik haal afspraken door elkaar en vergeet op sociaal gebied met vrienden ook het een en ander….

Deze week komt de kraamhulp langs bij ons thuis. Ook deze afspraak was ik even vergeten, oeps! Maar ja, we gaan kennismaken met de vrouw die de eerste week van onze Mini bij ons zal zijn. We hebben (vooral Kevin) een aantal vragen, met als heetste hangijzer toch wel:

Blijft ze hele dagen?

Kevin heeft de eerste drie weken vrij geregeld van zijn werk maar krabbelt een beetje terug in de eerste week. Misschien toch maar halve dagen gaan werken? Ik citeer “Ik heb anders de hele dag die Mevrouw om me heen,  daar word ik gek van! Ik neem dan wel die dagen vrij als ze er niet meer is”.

Ook heb ik aankomend weekend een fotoshoot met Jet Helsloot, een vriendin die echt geweldig kan fotograferen! Check hier haar website. Ik heb lang rond gegoogeld naar een goede zwangerschaps-fotograaf. Veel gevonden, maar de meeste zitten niet in de buurt of hebben een portfolio waar ik niet echt om sta te springen. We willen echt iets anders dan die stelletjes die samen “de buik” vasthouden… Voor andere heel erg leuk maar ik krijg daar een beetje rillingen van. Ik ga lekker alleen, stoer en misschien een beetje sexy. Op Pinterest kun je de verzamelde inspiratie, met foto’s die net een beetje anders zijn terugvinden!

1

Benieuwd naar hoe mijn foto’s er uit zien? Binnenkort meer op het blog!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *