Week 32: Waar is de energie!

Week 32:

Na weken niet hebben geklaagd, nu toch wel een beetje. Waar is mijn energie!? Ik ben kapot…

Misschien omdat de voorgaande maanden/weken mij toch wel goed afgingen zonder nare zwangerschapskwalen kom ik mezelf nu even tegen. O, die laatste weken komen helemaal goed, maar helaas. Ik slaap slecht, kan niet meer lekker liggen en natuurlijk dat eeuwige geplas… We hebben de laatste weken nog een vrij drukke agenda kwam ik gister achter. Dat gaan we even anders doen, toch wat dingetjes afzeggen en doordeweeks ’s avonds gewoon even niks! De laatste weekjes werken voor mijn verlof zijn natuurlijk het zwaarst. Volgende week word Kevin 30, dus natuurlijk een feestje, dat ik stukje voor stukje vast voor ga bereiden anders word ik gek. Ik wilde een enorm feest geven, maar ik ben blij dat we het gezellig klein houden.

Het is toch echt zo dat de laatste loodjes het zwaarst wegen denk ik… ben benieuwd hoe het over 2 weken gaat 🙂

9127bb6bec765312c5722b5ba8770205

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *